הגן הטרופי - אתרי הוורדפרס של עמל ערוץ יוטיוב לעמל הרב תחומי ב-facebook

תחומי תוכן
אתרי אינדקס
4,753,610 כניסות לאתר

פעילויות בבתי הספר ובאתרי התוכן שלנו!
טורניר הקטרגל השנתי של רשת עמל נמצא בעיצומו!! עדכונים שוטפים על תוצאות הבתים תוכלו למצוא בקוביה זו! הקליקו בהמוניכם
17/12/2014 יום ד'

יום המורה: גלריית תמונות

16/12/2014 יום ג'

עברית - משחק ילדים! דור העתיד בונה את שפת העבר

16/12/2014 יום ג'

יום המורה: קבלו את נבחרת המורים המצטיינים של עמל!
14/12/2014 יום א'

יום המורה: למידה משמעותית בספרות דרך סיפורה של זוהרה אלפסיה
14/12/2014 יום א'

יום המורה: לראשונה בארץ, מסלול ללימוד אנימציה 3 בעמל רב תחומי באר שבע!
11/12/2014 יום ה'

יום המורה: פרס החינוך הארצי של ארגון המורים הוענק לבתי ספר מקבוצת עמל
10/12/2014 יום ד'

יום המורה: מורים, היפטרו מתפיסות מוקדמות בנוגע ליכולתן של בנות ללמוד מדעים
4/12/2014 יום ה'

יום המורה: מערכת החינוך בישראל – לאן ?
3/12/2014 יום ד'

יום המורה: מה חדש במגמת הניו-מדיה הייחודית ברב תחומי עמל פתח תקווה ב'?
2/12/2014 יום ג'

ההכנות למסע השנתי לפולין בעיצומן! "כולנו רקמה אנושית אחת"
1/12/2014 יום ב'

ציון לשבח לפרויקט היזמות של רשת "עמל" בכנס בינלאומי בטורינו
27/11/2014 יום ה'

לרשימה מלאה

לדפים כיתות חכמות לאתר חומרי למידה מתוכשבים
לאתר למידה מבוססת חקר ופרויקטים
חדשות
פרס בינלאומי יוקרתי הוענק לקבוצת עמל בוועידת היזמות הקהילתית של האיחוד האירופי בטורינו - 26.11.14
מנהלת הרב תחומי ליידי דייויס ת"א שרה הלפרין, זכתה בתואר המנהלת המצטיינת של העיר ת"א - 19.6.14
נחנכה סדנה חדישה של מגמת אומנות הבישול בביה"ס עמל טכנולוגי נצרת - 29.5.14
מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום בועידת החדשנות של ישראל: "אנו מובילים הוראה ולמידה חדשנית, כדי להצמיח דור חדש של יזמים ואנשי מדע, שיתנו תנופה לצמיחה הכלכלית ולפיתוח המדעי" - 22.5.14
פרס חינוך ישראלי לצוותי חינוך פורצי דרך הוענק לצוות הביולוגיה של ביה"ס הרב תחומי עמל ליידי דייויס תל אביב - 22.5.14
קבוצת עמל העניקה אותות הצטיינות לתלמידים בעלי עשייה התנדבותית ייחודית - 15.5.14
ראש עיריית מגדל העמק ביקר בעמל רמת דוד במטרה להדק הקשר עם בית הספר - 4.5.14
מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל בביקור ברב תחומי עמל זינמן דימונה: "יש לנו שותפות אסטרטגית עם עמל" - 10.3.14
נתון מרשים שהוצג בביקור מנכ"ל קבוצת עמל בתל שבע: הישגי בית הספר הרב תחומי תל שבע א' מקבוצת עמל הגיעו בשנה החולפת לשיא חדש: 65% זכאות לבגרות - 24.2.14
בית הספר הרב תחומי זינמן דימונה מקבוצת עמל, זכה ב"פרס השרים" על הצטיינותו בניהול אורח חיים מקיים, הקניית ידע לתלמידים ומעורבות סביבתית בקהילה - 20.2.14

לרשימה מלאה

דבר המנכ"ל ליום המורה
מורות ומורים יקרים, ביום שני כ"ג בכסלו תשע"ה 15.12.14 מצוין יום המורה בישראל, יום המוקדש להוקרת והערכת המורות והמורים על עשייה חינוכית וערכית רבת משמעות וחשיבות. זוהי יוזמה ראויה וחשובה, השמה את המורות והמורים במרכז השיח הציבורי.קבוצת עמל מברכת את מוריה העושים עבודת קודש בכל רחבי הארץ, ושולחת את ברכתה לכלל ציבור המורים בישראל. אני רואה ופוגשת אתכם המורים מדי יום בביקורי התכופים בבתי הספר, ותמיד נפעמת מרוח העשייה והנתינה המניעה אתכם בעבודתכם המסורה. אתם ניצבים מדי יום בפני האתגר הגדול והחשוב מכל, חינוך הדור הבא שלנו, שהוא עתיד החברה והמדינה. אתם מטמיעים בתלמידים ידע וערכים מתוך אהבה ותחושה של שליחות אמיתית, וראויים למלוא ההוקרה וההערכה על משימת החיים שנטלתם על עצמכם. קבוצת עמל רואה בחיזוק וביצור מעמד המורה בישראל, משימה ראשונה במעלה, וברוח זו אנו פועלים כל ימות השנה. אנו מפעילים תוכניות פיתוח למורים, המכשירות אותם להוראה מתקדמת ויצירתית, בטכנולוגיות ובשיטות הוראה חדישות, בין היתר באמצעות רשתות חברתיות, חקר ועבודה שיתופית. כבכל שנה, אנו מביעים הוקרה מיוחדת למורים המצטיינים שלנו.
אתם הלפיד ההולך לפני המחנה. אתם מאירים באור גדול את מקצוע ההוראה, ומהווים דוגמה ומופת לאחרים. בזכות מורים כמוכם, החברה בישראל תהא טובה ואיתנה יותר.המשיכו בדרככם זו. יישר כח.

הפוך את עמלנט לדף הבית