דף הראשי

5,621,512 כניסות לאתר

תלמידות ותלמידי Access ציינו את יום האישה הבינלאומי בפעילות התנדבותית

9/3/2015

ביום ראשון י"ז באדר תשע"ה, ה- 8-3-2015, צוין יום האישה הבינלאומי על ידי תלמידות ותלמידי Access בפעילות התנדבותית למען הקהילה. התלמידים ביקרו במרכז המבקרים של פרויקט ואדי עתיר, יוזמה חדשנית של הקהילה הבדואית בנגב להקמת חווה חקלאית המבוססת על תכנון בר קיימא תוך שילוב היבטים כלכליים, קהילתיים, טכנולוגיים  וסביבתיים. הפרויקט מובל ע"י המועצה המקומית והמעבדה לקיימות שבסיסה בניו יורק. את הסיור ארגן מר ניזאר אגבאריה, מנהל מרכז המבקרים.

במהלך הפעילות נחשפו התלמידים לעקרונות הפיתוח בחווה החקלאית ולמדו ערכי פיתוח חברה  בת קיימא, שמירת הטבע וטיפוח הסביבה. כמו כן השתתפו התלמידים בפעילות התנדבותית באתר התלמידים עבדו בחלקה של הצמחים הרפואיים, ניקו את החלקה, זיבלו ושתלו. התלמידים נהנו מאד מהפעילות ההתנדבותית ובקשו להמשיך בפעילות ההתנדבותית במהלך שנת הלימודים.

בתי הספר בדרום המשתתפים בפעילות בואדי עתיר: הרב תחומי אל פארוק בכסייפה, הרב תחומי אבו רביע בכסייפה, הרב תחומי הדקלים בתל שבע, הרב תחומי ע"ש יגאל אלון בתל שבע, הרב תחומי ע"ש רבין בחורה והרב תחומי למצוינות במדעים עהד בחורה.

תכנית Access מופעלת על ידי המחלקה לאנגלית בקבוצת עמל זו השנה העשירית, בחסות שגרירות ארה"ב. כ 75% מהתלמידים בתכנית הן בנות הלומדות לקראת 4-5 יח"ל באנגלית.

לאלבום תמונות, הקליקו כאן!

לדפים כיתות חכמות לאתר חומרי למידה מתוכשבים
לאתר למידה מבוססת חקר ופרויקטים
חדשות
אות הצטיינות של קבוצת עמל לשנה"ל תשע"ה, הוענק לתשעה תלמידים ברשת על פעילות התנדבותית ייחודית - 21.6.15