דף הראשי

תחומי תוכן
אתרי אינדקס
5,557,105 כניסות לאתר

הרב תחומי שבח מופת זכו במקום שני ושלישי בתחרות ההאקתון העולמי של גוגל בישראל 2014

10/5/2014

בתחילת מאי התקיים יום הקאתון העולמי, בו נדרשו מפתחים,מעצבים ויזמים לפתח אפליקציות שמותאמות לצרכים היום-יומיים של המשתמשים, וזאת ב- 24  שעות בלבד!
שתי קבוצות של התיכון הרב תחומי שבח מופת מקבוצת עמל, זכו במקום השני והשלישי בהאקתון הבינלאומי של גוגל 2014. להאקתון הגיעו כ - 250 אנשים מתוכם התחרו שלוש קבוצות משבח מופת: קבוצת keep green בהשתתפות : דניאל פלדמן,רוברט חורמטולין ומארק אטייב, שקטפו בכבוד את המקום השלישי, קבוצת WakeIt  בהשתתפות : ליאור אלתרמן, ספיר פלאי, יונתן צודיקס ונמרוד ויינברג, שזכו במקום השני בכבוד גדול ובגאווה גדולה וקבוצת I polo בהשתתפות: דניס סירוב, מתן סוקולובסקי, יובל גורוביץ, רומן בלומוביץ ושון גולדפרב.

ומעט על האפליקציות הזוכות.

אפליקציית WakeIt שזכתה במקום השני, אמורה להתמודד עם מצב שבו אדם מנומנם מתעורר בבהלה מהשעון המעורר, סוגר את הטלפון בחבטה וצולל שוב לשינה מאושרת. חלומות מתוקים באמצע הבוקר? הו הו הו ...לא עוד! באמצעות חיישן התנועה החכם של הסמארטפון מבחינה האפליקציה הערמומית שלנו אם שקעת בשינה שוב ואם זה המצב - היא מזמזמת ברשעות ללא הפוגה. כך פתרנו את הבעיה המרכזית שפוקדת את כולנו כל בוקר.

להורדת האפליקציה, הקליקו כאן

אפליקציית KEEP GREEN – מקום שלישי

ברחובות הערים ובמוסדות ציבור רבים, אנו נתקלים בסיטואציה שבה אנשים אינם טורחים לחפש פח אשפה, ומשליכים את הפסולת ישירות על המדרכה או על הרצפה. האפליקציה האינטראקטיבית שלנו, תעודד את התושבים לשמור על הניקיון של הסביבה, ותהפוך את השמירה על הנקיון - ממטלה - למשחק אינטראקטיבי משעשע.
הרעיון מבוסס על רשת של פחי אשפה "תבוניים" שיודעים לזהות את המשתמש באופן אוטומטי, ולהיפתח ברגע המתאים. המשתמש צובר נקודות בפרופיל האישי שלו -  על כל אשפה שנזרקה לפח כהלכה. נקודות אלה יצטברו ברשת חברתית והמשתמש יזכה בפרסים והישגים שונים, תוך שמירה על איכות הסביבה.

לחצו על הסרטון:

.

לדפים כיתות חכמות לאתר חומרי למידה מתוכשבים
לאתר למידה מבוססת חקר ופרויקטים
חדשות
אות הצטיינות של קבוצת עמל לשנה"ל תשע"ה, הוענק לתשעה תלמידים ברשת על פעילות התנדבותית ייחודית - 21.6.15
בית הספר הרב תחומי עמל ליידי דייויס ירושלים זכה במקום הראשון בתחרות הארצית של ניפטי ונבחר לייצג את ישראל בתחרות העולמית שתיערך בניו יורק ב-2016 - 9.6.15
ביה"ס הרב תחומי עמל למדעים ואמנויות חדרה, זכה באות הנשיא לחינוך לשותפות - 8.6.15
נחנך מרכז היזמות החדש של עמל לסייבר ופיתוח אפליקציות ברב תחומי עמל שבח מופת ת"א, במעמד הנשיא לשעבר שמעון פרס - 8.6.15
ביה"ס הרב תחומי עמל שבח מופת להייטק ולמדעים, זכה בפרס עיריית ת"א על יזמות וחדשנות חינוכית - 14.5.15
אות מצטיין הנשיא לחיילים מצטיינים ביום העצמאות ה-67, לרונן ארץ קדושה, בוגר ביה"ס הרב תחומי עמל רמות באר שבע - 21.4.15
בית הספר הרב תחומי עמל ליידי דייויס ירושלים זכה באליפות הקטרגל הארצית של רשת עמל - 20.4.15