הגן הטרופי - אתרי הוורדפרס של עמל ערוץ יוטיוב לעמל הרב תחומי ב-facebook

תחומי תוכן
אתרי אינדקס
4,580,147 כניסות לאתר

חדש בביה"ס הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים" בנהריה:
מכללה טכנולוגית של חיל האוויר

תלמידי המכללה ילמדו במסלול שוחרות, ילבשו מדי חיל האוויר, ייהנו מהטבות והנחות המוקנות לחיילים ובתום לימודיהם ישולבו במערך הטכנולוגי המתקדם של חיל האוויר

שמו של ביה"ס הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים" בנהריה, יקבל מעתה משמעות מיוחדת עם הקמתה הצפויה של מכללה טכנולוגית של חיל האוויר במסגרת ביה"ס, במסלול שוחרות.
הנהלת ביה"ס פעלה יחד עם הנהלת קבוצת עמל ובעידודו הנמרץ של ראש עיריית נהריה ג'קי סבג, לקבלת אישור חיל האוויר לפתיחת מסלול שוחרות בביה"ס הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים".
האישור ניתן בהליך מיוחד כבר לשנה"ל הקרובה. מסלול ייחודי זה מיועד לבוגרי כיתות ח' ו-ט' מנהריה ומהסביבה.

עבור ביה"ס הרב תחומי "שחקים" מדובר בשינוי דרמטי ובצעד שייתן ביטוי מוחשי לערך המרכזי של ביה"ס: מצוינות ומנהיגות חברתית.
מנהל ביה"ס אבי מנשס אומר: "עם כניסתי לתפקיד בספטמבר 2010, שמתי לעצמי ליעד להפוך את המכללה להנדסאים הקיימת בביה"ס למכללה מובילה בצפון, כזו שתכשיר הנדסאים לצה"ל ולתעשייה."

בעוד כשבועיים, ב-19 בינואר, צפוי להיערך יום פתוח שבו יוצג המסלול החדש ע"י הנהלת ביה"ס ואנשי חיל האוויר.
באירוע זה יוצגו להורים ולתלמידים היתרונות הרבים והמשמעותיים של מסלול השוחרות של חיל האוויר.

יצוין כי המצטרפים למסלול ייחודי ואיכותי זה, ילבשו כבר במהלך לימודיהם את מדי חיל האוויר, וייהנו מתעודת שוחר שתקנה להם הטבות רבות הניתנות לחיילים, ביניהן נסיעה חינם בתחבורה הציבורית.

למעשה, המכללה הטכנולוגית של ביה"ס הרב תחומי "שחקים", תהפוך למכללה אזורית להנדסאים במסגרת מסלול השוחרות של חיל האוויר. בוגרי מסלול זה, ישולבו בעתיד בשירות אתגרי במערך הטכנולוגי של חיל האוויר ויצברו ניסיון מקצועי רב לקראת השתלבותם בחברות ההייטק ובתעשיות האזרחיות. המתאימים מביניהם, יוכלו להמשיך במסלול הפיקוד והקצונה במערך הטכנולוגי של חיל האוויר ולמצטיינים תינתן אפשרות להמשיך ללימודי B.Sc, לתואר מהנדס.

מנהל ביה"ס הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים", אבי מנשס, אינו מסתיר את גאוותו ואומר: "בבית הספר קיימים צוותים טכנולוגיים מהטובים בארץ בתחום הנדסת האלקטרוניקה והנדסת המכונות, סדנאות ומעבדות משוכללות ותשתית נאותה להקמת מכללה אזורית. המכללה תיתן מענה הולם לצה"ל ולשוק האזרחי, ע"י בניית דור צעיר של הנדסאים מקצועיים שיובילו ויחזקו את צה"ל ואת התעשייה. אנו רואים עצמנו שותפים של חיל האוויר בהנחלת ערכים ציוניים, שירות משמעותי בצה"ל ובניית מנהיגות עתידית". לדברי המנהל אבי מנשס, הבנים והבנות שילמדו במסלול השוחרות של חיל האוויר, ייהנו גם מהשתתפות במימון משלחת לפולין, ילוו ע"י מדריכים לתמיכה חברתית וחונכים לתמיכה לימודית במתמטיקה, אנגלית, לשון ועוד כדי שיגיעו להצלחה מרבית בבחינות הבגרות.

- 5/1/2011

לדף הבא       לדף הקודם

לדפים כיתות חכמות לאתר חומרי למידה מתוכשבים
לאתר למידה מבוססת חקר ופרויקטים
חדשות
מנהלת הרב תחומי ליידי דייויס ת"א שרה הלפרין, זכתה בתואר המנהלת המצטיינת של העיר ת"א - 19.6.14
נחנכה סדנה חדישה של מגמת אומנות הבישול בביה"ס עמל טכנולוגי נצרת - 29.5.14
מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום בועידת החדשנות של ישראל: "אנו מובילים הוראה ולמידה חדשנית, כדי להצמיח דור חדש של יזמים ואנשי מדע, שיתנו תנופה לצמיחה הכלכלית ולפיתוח המדעי" - 22.5.14
פרס חינוך ישראלי לצוותי חינוך פורצי דרך הוענק לצוות הביולוגיה של ביה"ס הרב תחומי עמל ליידי דייויס תל אביב - 22.5.14
קבוצת עמל העניקה אותות הצטיינות לתלמידים בעלי עשייה התנדבותית ייחודית - 15.5.14
ראש עיריית מגדל העמק ביקר בעמל רמת דוד במטרה להדק הקשר עם בית הספר - 4.5.14
מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל בביקור ברב תחומי עמל זינמן דימונה: "יש לנו שותפות אסטרטגית עם עמל" - 10.3.14
נתון מרשים שהוצג בביקור מנכ"ל קבוצת עמל בתל שבע: הישגי בית הספר הרב תחומי תל שבע א' מקבוצת עמל הגיעו בשנה החולפת לשיא חדש: 65% זכאות לבגרות - 24.2.14
בית הספר הרב תחומי זינמן דימונה מקבוצת עמל, זכה ב"פרס השרים" על הצטיינותו בניהול אורח חיים מקיים, הקניית ידע לתלמידים ומעורבות סביבתית בקהילה - 20.2.14
נציגי ביה"ס עמל שמשון השתתפו בדיון ועדת החינוך של הכנסת, בעקבות יוזמת ביה"ס לאסוף ציוד חם לחורף לפליטים סורים - 18.2.14

לרשימה מלאה

מבצע צוק איתן
רשת עמל מקדמת שלום,
דו-קיום, רב-תרבותיות וסובלנות, לבנו עם כוחות הביטחון בחזית ועם אזרחי ישראל בעורף, משתתפים בצער המשפחות שבניהם נרצחו על לא עוול בכפם, מחזקים את ידיכם ומייחלים  לימים שקטים ובטוחים!
לאתר פיקוד העורף לחצו כאן

הפוך את עמלנט לדף הבית