הישג מרשים לתלמידי הרב תחומי הולץ: מקום שלישי בתחרות היוקרתית "קודגורו אקסטרים" - 12.1.12

שלושה תלמידים מביה"ס הרב תחומי הולץ חיל האוויר מקבוצת עמל, נועם אייבס, אבי בנץ וקיריל קולקוב, הגיעו להישג מרשים וזכו במקום השלישי בתחרות המחשבים היוקרתית "קודגורו אקסטרים-השורד הדיגיטאלי".
זו הפעם הראשונה שתלמידי בתי ספר של קבוצת עמל נטלו חלק בתחרות ייחודית זו, המעוררת מדי שנה ענין רב בקרב יחידות צה"ל הקשורות לנושא הסייבר ובקרב חברות הייטק מובילות.
בתחרות השתתפו גם תלמידים מבתי ספר נוספים של קבוצת עמל: רב תחומי ליידי דייויס ת"א ורב תחומי פתח תקוה ב'.

תחרות "קודגורו אקסטרים-השורד הדיגיטאלי", היא משחק המתרחש בזירה וירטואלית בין מספר תכניות, כשכל תכנית מייצגת מתחרה. התכניות נכתבות בשפת אסמבלי 8086 סטנדרטי, נטענות כולן למרחב זכרון משותף ומורדות במקביל על ידי מנוע המשחק. מטרת כל מתחרה היא להפטר מהמתחרים היריבים. התכנית המנצחת היא זו ששורדת אחרונה בזירה. הפגיעה במתחרה נעשית על ידי פגיעה בקוד אותו התכנית מריצה.
התחרות נערכת בחסות גופים מרכזיים בתעשיייה, באקדמיה, בחינוך, גורמים ממלכתיים ואגף התקשוב בצה"ל.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, ביקרה בבית הספר הרב תחומי הולץ חיל האוויר, והעניקה תעודות הערכה לתלמידים הזוכים.
"הבאתם הרבה כבוד וגאווה לבית הספר ולקבוצת עמל כולה, ועל כך אני רוצה להעניק לכל אחד מכם תעודת הערכה" אמרה עו"ד דום והוסיפה: "אני מודה למנהל בית הספר אבי מידן, לשרית מלמד רכזת התקשוב ומגמת אלקטרוניקה מחשבים, למורה אבי לוי שליווה את התלמידים בתחרות ולכל צוות בית הספר. אני מאחלת לכם שתמשיכו לעשות חיל ולקצור עוד הישגים רבים וחשובים".

שניים מהתלמידים הזוכים, נועם אייבס ואבי בנץ, מקבלים תעודת הערכה מידי מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום

במכתב ששיגרה עו"ד דום לכל תלמידי, מורי ומנהלי בתי הספר של קבוצת עמל שהשתתפו בתחרות, רב תחומי הולץ, רב תחומי ליידי דייויס ת"א ורב תחומי פתח תקוה ב' היא ציינה: "היותכם חלוצים בעמל בהשתתפות בתחרות ייחודית זו, היא כשלעצמה מהווה עבורנו פריצת דרך חשובה הראויה לכל שבח. אני מודה לתלמידים, למנהלים ולצוותי המורים, על ההשקעה בהכנות לתחרות ועל הכבוד שהנחלתם לקבוצת עמל כולה".

להלן קישור לכל התמונות:

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום בביה"ס הרב תחומי הולץ חיל האוויר