ביקור בבתי ספר בנהריה – רב תחומי עמל שחקים ורב תחומי עמל למדעים ואמנויות

16/11/2016

כ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני ביקרה  ביום 15.11.16, בבתי ספר של עמל בעיר נהריה: רב תחומי עמל שחקים ורב תחומי עמל למדעים ואמנויות.

עו"ד דום הגיעה לביקור עם הנהלת רשת עמל והשתתף בו גם ראש מינהל החינוך בעירייה נמרוד רוזנברג. הביקור החל בחטיבת הביניים נופר, שם פגשה בין היתר תלמידים בכיתות הסיירות, ולאחר מכן ערכה ביקור במעבדות החטיבה העליונה ברב תחומי עמל שחקים: מעבדות אוטומציה ובקרה, אלקטרוניקה, CNC  ועוד. כמו כן נפגשה עם תלמידי מסלול השוחרות של חיל האוויר ועם חברי מועצת התלמידים. הביקור לווה והונחה על ידי תלמידי בית הספר.

בביקור ברב תחומי עמל למדעים ואמנויות, פגשה מנכ"ל עמל מורים ותלמידים שהציגו בפניה עבודות ופרויקטים בנושאים שונים.

בסיכום הביקור בבתי הספר אמרה עו"ד רוית דום עיני: "יש כאן בתי ספר עם עשייה ודרך. אני רואה פה צוותי מורים מדהימים. רואים פה תוצאות נהדרות של עבודה שנעשית ושל תהליך שעברו בתי הספר. יש פה תלמידים מקסימים שמאוד מעורבים בחיי בית הספר והקהילה. יש כאן מנהיגות יוצאת מן הכלל של המנהלים אבי מנשס ויגאל גושן, שמובילים את בתי הספר להצלחות ולהישגים חסרי תקדים".

קישור לתמונות נוספות