תעודת הצטיינות מנשיא המדינה לרכזת החינוך המיוחד ברב תחומי עמל ליידי דייויס ת"א

רכזת החינוך המיוחד בבית הספר הרב תחומי עמל ליידי דייויס תל אביב, ענת שקד, זכתה בתואר מורה מצטיינת ארצית בחינוך המיוחד לשנת תשע"ח.
תעודת ההצטיינות הוענקה לה על ידי נשיא המדינה ראובן רובי ריבלין ונציגי קרן אתנה, בטקס חגיגי שנערך ב- 27.11.17 במשכן הנשיא בירושלים.
מנהלת בית הספר שרה הלפרין: "הכרה והוקרה זו הנה תוצר של הובלה מקצועית, מסירות ואחריות ראויים לשבח של ענת ושל צוות החינוך המיוחד של ביה"ס. אנו גאים, מוקירים ושמחים על כך".
מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני בירכה: "זכייתך בתואר נכבד וחשוב זה, מהווה עבור כולנו מקור לגאווה. אני מכירה מקרוב ומוקירה מאוד את עבודת הקודש הנעשית בבית הספר על ידך ועל ידי צוות החינוך המיוחד. אכן הנך ראויה למלוא ההערכה. בהצטיינותך הנך מהווה דוגמה ומופת לאחרים בבית הספר ובמערכת החינוך".

.