הוענקו מלגות לתלמידי עמל מקרן ע"ש הדסה גסטהלטר ז"ל

בטקס שנערך במרכז רשת עמל בתל אביב, הוענקו מלגות לתלמידים מהקדש ציבורי ע"ש הדסה גסטהלטר ז"ל

טקס הענקת מלגות מהקדש ציבורי ע"ש הדסה (הניה) גסטהלטר ז"ל, להנצחת השואה, ולזכרם של הוריה ובני משפחתה שנספו בשואה, נערך ב- 16.4.15 במרכז קבוצת עמל בתל אביב.
בטקס הוענקו 13 מלגות לתלמידי עמל בסך של 3,000 ₪ לכל תלמיד, ומלגה אחת נוספת הוענקה לבת משפחת גסטהלטר.

המלגות הוענקו לתלמידים מחמישה בתי"ס: עמל טכנולוגי ת"א, הרב תחומי עמל ליידי דייויס ת"א, הרב תחומי עמל הולץ, הרב תחומי עמל שבח מופת, מח"ט עמל מקס פיין.

את המשפחה ייצגו בטקס תהילה ומנחם עמית, והשתתפו נציגויות בתי הספר, התלמידים מקבלי המלגות ומלוויהם.

אחד המאפיינים של התלמידים מקבלי המלגות, הוא היותם הישגיים ובעלי מעורבות חברתית בבית הספר ובקהילה.

הדסה ורטמן יונס, מנהלת קשרי חוץ בעמל הנמצאת בקשר הדוק עם המשפחה התורמת, מציינת שמדובר במפעל חיים של הדסה (הניה) גסטהלטר ז"ל לקדם תלמידים הישגיים של בתי ספר של רשת עמל התורמים בדרכם לחברה ולקהילה. "אנו מודים למנחם ותהילה עמית, קרובי משפחתה של הדסה, על שלקחו על עצמם להמשיך את דרכה ולהטמיע את מורשת חייה לקידום נוער באמצעות המשך מפעל חלוקת המלגות וספרי מופת שהם מעניקים לתלמידים, כדרך חיים שנה בשנה".