תעודת הוקרה ופרס לבית הספר הרב תחומי אלפארוק כסייפה מקבוצת עמל – 23.4.13

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, העניקה תעודת הוקרה ופרס על עשייה חינוכית ענפה ומרשימה והישגים יוצאי דופן, לעודה אלעמור מנהל ביה"ס הרב תחומי אלפארוק כסייפה מקבוצת עמל ולצוות ביה"ס.

בטקס שהתקיים במטה קבוצת עמל בתל -אביב, אמרה מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום: "הדבר החשוב ביותר זה שיש בבית הספר דרך וחשיבה. בית הספר יודע להפיק את המרב מכל התוכניות, גם של משרד החינוך וגם של רשת עמל. על פי תפיסתי בית ספר הוא לא מפעל לציונים, אלא קודם כל בית חינוך. יש לבית הספר הזה שם טוב ששווה את הכל. אנחנו גאים שיש לנו בית ספר כזה".

עו"ד דום ציינה כי בחודש מאי 2012 נחנך בבית הספר אולפן הרדיו החינוכי הראשון של קול ישראל במגזר הבדואי, אשר הוקם בשיתוף פעולה בין קול ישראל, משרד החינוך וקבוצת עמל. היא אמרה: "הייתי כל כך גאה באותו יום, כשתלמידות בית הספר ראיינו אותי באולפן הרדיו. זה היה מאוד מרגש לראות את הבנות במקום שבו הן יכולות לתת ביטוי לכשרונות וליצירתיות הרדיופונית שלהן".
עו"ד דום שיבחה את הדרך שבה המנהל עודה אלעמור מוביל את ביה"ס, ואמרה כי עבודת הצוות של ביה"ס ראויה לציון מיוחד.

מנהל ביה"ס עודה אלעמור אמר: "התקשיתי לבחור מי מאנשי הצוות יגיע עמי למעמד חגיגי זה, משום שכולם יחד עושים עבודה נפלאה ומאמינים בדרכו של בית הספר. מבחינת הצוות השמים הם הגבול". הוא הודה על הסיוע והתמיכה שלה זוכה ביה"ס ממטה קבוצת עמל.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום מעניקה תעודת הוקרה למנהל ביה"ס הרב תחומי אלפארוק כסייפה עודה אלעמור

ביה"ס הרב תחומי אלפארוק כסייפה מקדם תוכניות לטיפוח הישגים ומצוינות, מיישם פרויקטים פדגוגיים וחברתיים ייחודיים, פיתח מגמת רדיו ייחודית ומקדם תלמידים לקראת השתלבות באקדמיה. ביה"ס משלב בין תוכניות לתלמידים מצטיינים לבין תוכניות לצמצום פערים לימודיים, ובכך נותן מענה המותאם לכל אוכלוסיית התלמידים.
ביה"ס מייחס חשיבות רבה למעורבות ולהתנדבות בני הנוער בקהילה, ומשתתף בתכנית "תעודת בגרות חברתית".

צוות ביה"ס הרב תחומי אלפארוק כסייפה עם צוות מטה קבוצת עמל