בית הספר הרב תחומי זינמן דימונה מקבוצת עמל, זכה ב"פרס השרים" על הצטיינותו בניהול אורח חיים מקיים, הקניית ידע לתלמידים ומעורבות סביבתית בקהילה – 20.2.14

בית הספר הרב תחומי זינמן דימונה מקבוצת עמל, זכה ב"פרס השרים", שהוענק לו על ידי שר החינוך שי פירון ועל ידי השר להגנת הסביבה עמיר פרץ, בטקס חגיגי שנערך בבית ציוני אמריקה בתל -אביב.
לקבלת הפרס הוזמנו לבמה מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, ראש עיריית דימונה בני ביטון, ראש מינהל חינוך בדימונה משה נחום ומנהל בית הספר שלומי גנון.
הפרס הוענק לבית הספר על הצטיינותו בניהול אורח חיים מקיים, הקניית ידע לתלמידים ומעורבות סביבתית בקהילה.
מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום אמרה: "אנו רואים את החינוך לקיימות ואורח חיים בריא כנושא בעל חשיבות רבה, והשנה הציבה זאת קבוצת עמל כנושא המרכזי השנתי בבתי הספר".