ציון לשבח לתלמידת הרב תחומי עהד למצוינות במדעים מקבוצת עמל, בתחרות מדענים ומפתחים צעירים

תלמידת ביה"ס הרב תחומי עהד למצוינות במדעים מקבוצת עמל, זכתה בציון לשבח בשלב הגמר של תחרות מדענים ומפתחים צעירים , שנערכה בימים אלה במוזיאון המדע ע"ש בלומפילד בירושלים.
התלמידה, דולין אלעביד, זכתה בציון לשבח על עבודתה: "מחקר תיאורטי של יצירת מערבולות בסקאלות גדולות".
יצוין כי שתי תלמידות נוספות מביה"ס, חנאן אלסאנע וספא אבו סריחאן, העפילו אף הן לשלב הגמר של התחרות.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום שיגרה מכתב ברכה למנהל ביה"ס מוסא אבו גאנם, שבו כתבה בין היתר:"זכייה זו מעידה שוב כי ביה"ס הרב תחומי עהד למצוינות במדעים, כשמו כן הוא. אין ספק כי הישגים נכבדים אלו, הם פרי עשייה חינוכית ברוכה וחשובה הנעשית על ידך ועל ידי צוות בית הספר".

טקס הענקת התעודות נערך באוניברסיטה העברית בירושלים, בהשתתפות קהל רב. פרופ' חנוך גוטפרויד עמד בראש חבר השופטים. הטקס היה במעמד פרופ' מנחם בן ששון נשיא האוניברסיטה העברית, פרופ' רות ארנון נשיאת האקדמיה הלאומית למדעים, גב' מקסין פסברג מנכ"לית אינטל ישראל, ד"ר עופר רימון מנהל מינהל מדע וטכנולוגיה במשרד החינוך ופרופ' ראם סרי יו"ר מוזיאון המדע.