תעודת הוקרה ופרס לביה"ס הרב תחומי "שחקים" נהריה למצוינות ומנהיגות חברתית, מקבוצת עמל

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום העניקה ביום 7/11/12 תעודת הוקרה ופרס על עשייה חינוכית ענפה ומרשימה והישגים יוצאי דופן, לאבי מנשס, מנהל ביה"ס הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים" נהריה ולצוות ביה"ס.

בטקס שהתקיים במטה קבוצת עמל בתל-אביב, שיבחה מנכ"ל עמל עו"ד דום את המנהל מנשס וצוות ביה"ס על השינוי הדרמטי שנעשה בביה"ס. "מעבר להישגים הגבוהים של ביה"ס המדברים בעד עצמם, יש משהו שמחבר אותי לקסם שלכם, וזה האקלים החינוכי ברמת ההתנהגות וההתנהלות. החינוך הוא משהו שבא מהלב והנשמה, ובזכות זאת הגעתם להישגים כה גבוהים" אמרה עו"ד דום והוסיפה: "הוכחתם שהשמים הם הגבול, והצלחתם לשבור שיאים בהישגיות ולהעלות את המצוינות של ביה"ס על מסלול המראה. תוך זמן קצר יחסית הצלחתם להפוך את בית הספר לעוגן המרכזי של מסלול השוחרות של חיל האוויר באזור הצפון". בפנותה למנהל אבי מנשס אמרה: "יש אחד שמוביל את כל זה , וזה אתה. כל הכבוד! יישר כח לך ולכל צוות בית הספר".

בתמונה (מימין לשמאל): אבי מנשס מנהל ביה"ס, עו"ד רוית דום מנכ"ל קבוצת עמל, שרית גיציס רכזת החינוך החברתי

מנהל בית הספר אבי מנשס אמר: "אנחנו באמת מאמינים שהשמים הם הגבול. אני מודה על התמיכה של המנכ"ל ושל מטה קבוצת עמל, וכמובן לצוות ביה"ס, שבלעדיו לא היינו מצליחים לקטוף את כל ההישגים".

ביה"ס הרב תחומי למצוינות ולמנהיגות חברתית "שחקים" נהריה, הצליח להגיע תוך שלוש שנים לכ-80% זכאות לבגרות עוד לפני מועד חורף, עלייה של עשרות אחוזים ביחס לנתוני הזכאות לפני כשלוש שנים. כמו כן חל גידול ניכר באיכות תעודות הבגרות.
כמו כן ביה"ס הצליח לצמצם באופן דרסטי עד למינימום את אחוז הנשירה במעברים בין שכבת ו' ל-ז' ובין שכבת ט' ל- י'. היבט נוסף שבו הוכיח ביה"ס עשייה חשובה ומוצלחת, הוא המעורבות החברתית והתרומה לקהילה של תלמידי ביה"ס. בשנה האחרונה הוביל ביה"ס יוזמה בשם "יום בחיי מנהיג" במסגרת תחרות יזמות שקיימה קבוצת עמל, יוזמה שזיכתה את ביה"ס במקום הראשון בתחרות הארצית. כמו כן בולטת באופן מיוחד פעילותה של מועצת התלמידים ומעורבותה בחיי בית הספר, ובימים אלה נבחר תלמיד כיתה י"א של ביה"ס, יובל קלדרון, לסגן יו"ר קבוצת מנהיגות נוער של קבוצת עמל.

צוות ביה"ס הרב תחומי "שחקים" נהריה למנהיגות ומצוינות חברתית עם צוות מטה קבוצת עמל

בתוך כך התבשר השבוע ביה"ס הרב תחומי "שחקים" שתלמידת כיתה י"ב דנית אלפסי, עלתה לשלב הגמר הארצי של אות רמון לאיכות, למצוינות ולמנהיגות ע"ש אילן ואסף רמון ז"ל.
אות רמון מוענק לתלמידים מצטיינים מבחינה לימודית וחברתית כאחד. ועדת השיפוט המחוזית הביעה בפני דנית את הערכתה לאיכותה האנושית ולעשייתה החברתית וההתנדבותית המרשימה ולהישגיה הלימודיים המעולים.

עלתה לשלב הגמר הארצי של אות רמון. דנית אלפסי תלמידת י"ב ברב תחומי "שחקים" עם שרית גיציס