הוענקו תעודות ופרסים לזוכים בתחרות "עמל בשבילי ישראל"

פורסם: 25/9/16

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני העניקה היום תעודות ופרסים לבתי הספר שזכו במקומות הראשונים בתחרות "עמל בשבילי ישראל".
התחרות שנערכה השנה בנצרת תחת הכותרת: "יחד כל הדרך", עמדה בסימן שיתופיות, סובלנות ורב תרבותיות. היא התאפיינה בפעילויות קבוצות משותפות של בתי ספר מכל מגזרי החברה בישראל.

התלמידים התמודדו עם משימות וירטואליות ששולבו עם פעילות חווייתית בשטח. בני הנוער נשלחו לשטח בעזרת מפות דיגיטליות, אפליקציות ניווט, אפליקציות אסטרונומיות, ביולוגיות, בליווי מילונים לאינספור שפות, מדריכי שטח בסוואהלית, אפליקציות מתמטיות, והפעילו מציאות רבודה כדי לפתור חידות.

התלמידים הכינו פודקאסטים מיוחדים, דפי נחיתה יפים ומושקעים על העיר נצרת, השיבו על שאלות מיוחדות, והשתתפו בשלל פעילויות מאתגרות כמו משחקי סולמות וחבלים, בניית דגמים, ראיונות עם עוברי אורח בשוק, הכרת כנסייה ומסגד ועוד.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני אמרה: "הפרויקט הייחודי הזה שנערך אצלנו כבר כמה שנים, מהווה דרך למידה שונה ומאתגרת, הנותנת ביטוי מעשי לכך שאפשר ללמוד גם אחרת. רשת עמל מובילה כיום שיטות הוראה ולמידה מתקדמות, היוצרות חוויית הוראה ולמידה אחרת, אקטיבית, המבוססת על עידוד היצירתיות והסקרנות".

בתי הספר הזוכים: במקום הראשון – רב תחומי עמל ב' פתח תקווה, רב תחומי עמל כסרא סמיע, רב תחומי עמל אלפארוק כסייפה, מח"ט עמל טבריה, עמל טכנולוגי נצרת, מח"ט עמל פסגות באר שבע. במקום השני – רב תחומי עמל הולץ, רב תחומי עמל "אמירים" אופקים, רב תחומי עמל טייבה.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני נושאת דברים בטקס הענקת פרסים לזוכים בתחרות "עמל בשבילי ישראל"

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני נושאת דברים בטקס הענקת תעודות ופרסים לזוכים בתחרות "עמל בשבילי ישראל"

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני עם התלמידים הזוכים מביה"ס מח"ט עמל טבריה

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני עם התלמידים הזוכים מביה"ס עמל טכנוןלוגי נצרת