תעודת הוקרה ופרס לבית הספר עמל טכנולוגי תל-אביב

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, העניקה תעודת הוקרה ופרס על עשייה חינוכית ענפה ומרשימה והישגים יוצאי דופן, לסיגל בז'רנו מנהלת ביה"ס עמל טכנולוגי תל-אביב ולצוות ביה"ס.

בטקס שהתקיים במטה קבוצת עמל בתל-אביב, ציינה מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, שהמנהלת וצוות ביה"ס עושים עבודה מבורכת. "אתם נותנים לילדים כלים לחיים, תקווה ואופק תעסוקתי. אתם מעניקים להם את התחושה שבית הספר הוא בית עבורם, שמתנהגים אליהם בכבוד. אתם עושים זאת בהצלחה רבה ובכשרון רב, אתם צריכים להיות גאים על כך וראויים למלוא ההוקרה וההערכה".
בפנותה למנהלת ביה"ס סיגל בז'רנו, הדגישה עו"ד דום: "סיגל, את רואה את החינוך כדרך חיים ויש לך אמונה פנימית חזקה במטרה. הילדים סומכים עלייך ועל הצוות שלך ובצדק".

מנהלת ביה"ס סיגל בז'רנו אמרה: "אני מאוד נרגשת ומאוד שמחה שרואים את העבודה של ביה"ס גם מבחוץ. בית הספר זה צוות מיוחד שמוביל יחד, עם כל הלב והנשמה. אני מבקשת להודות לכם על כך שאתם מכירים ומוקירים את עבודת צוות בית הספר, ועל התמיכה הרבה שמטה קבוצת עמל מעניק לבית הספר".

בתמונה (מימין לשמאל): ד"ר רונית אשכנזי סמנכ"ל פדגוגיה, סיגל בז'רנו מנהלת ביה"ס עמל טכנולוגי ת"א, עו"ד רוית דום מנכ"ל קבוצת עמל, חגית רימוך מנהלת תחום בתי"ס טכנולוגיים של התמ"ת, ד"ר זאב שפירא מנהל המחלקה למשוב פדגוגי

ביה"ס עמל טכנולוגי תל-אביב רשם בשנתיים האחרונות הצלחה מלאה, וזו השנה השנייה ברציפות שכל בוגרי כיתה י"ב ללא יוצא מהכלל, זכאים לתעודת גמר ולתעודת מקצוע.
בסיום לימודיהם בביה"ס, מקבלים התלמידים תעודת גמר ממשלתית ותעודת מקצוע, בשילוב עם יחידות בגרות. הלימודים מתנהלים באווירה משפחתית חמה, כוללים פעילות חברתית ותרבותית עשירה, ומשלבים התנסות מעשית בסדנאות טכנולוגיות חדשניות ועבודה בשכר מלא בכיתות י"א ו-י"ב, המקנה לתלמידים ניסיון אמיתי בעולם העבודה. התלמידים עובדים בבזק, חברת החשמל, משרדים ציבוריים ופרטיים, מוסכים מרכזיים ופרטיים, רשתות אופנה ומפעלי היי טק.
בשנה הקרובה עתידה להיפתח בביה"ס מגמה חדשה: CNC – עיבוד מתכת ממוחשב, זיווד אלקטרוני.
בנוסף קיימות בביה"ס המגמות הבאות: מכונאות רכב/ אוטוטק, שיווק וקידום מכירות, ניהול משרד ממוחשב.

צוות ביה"ס עמל טכנולוגי תל אביב עם צוות מטה קבוצת עמל