יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד ביקר בתיכון עמל להייטק ואמנויות

שנת הלימודים החדשה נפתחה באווירה חגיגית בבתי הספר של קבוצת הרב תחומי עמל ברחבי הארץ . נציגי מטה קבוצת הרב תחומי עמל ביקרו בבתי הספר ובירכו את צוותי ההוראה, העובדים והתלמידים (צפו בסרטון וקולאז' בסוף ידיעה זו).

תיכון עמל להייטק ואמנויות ע"ש פרס בתל אביב, זכה ביום תחילת שנת הלימודים לביקורו של יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד, יחד עם יו"ר דירקטוריון עמל אלכס מילר ומנכ"לית קבוצת הרב תחומי עמל קארן טל.

מנהל ביה"ס מקס סיון מסר סקירה על בית הספר, כולל על כך שמאז חודש מאי ועד כה נקלטו בבית הספר כ- 200 ילדים עולים, רובם ממדינות חבר העמים.

יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד בירך במפגש את הילדים ואמר: "זה המקום הטוב ביותר עבורכם לצמוח ולהתפתח, ומאחל לכם הצלחה רבה".

בפנותו למנכ"לית קבוצת הרב תחומי עמל קארן טל אמר ארנון בר דוד: "כולנו מתרגשים ומצפים שתובילי את הרשת להצלחה גדולה. רשת עמל זו אחת מספינות הדגל של ההסתדרות, אשר הקימה את עמל כמפעל ציוני".

מנכ"לית קבוצת הרב תחומי עמל קארן טל ציינה שהתחילה את דרכה כממלאת מקום בבית הספר, ואמרה: "כמו אז כך גם היום בית הספר ממשיך לקלוט לשורותיו ילדים ממדינות חבר העמים לצד אוכלוסייה ישראלית ותיקה. רשת עמל נוגעת בכל המארג של החברה הישראלית. השותפות של מנטורים מהעולם העסקי עם אנשי חינוך, יכולה לחבר בין העולמות ולהביא אותנו להצלחה".

יו"ר הדירקטוריון אלכס מילר אמר: "עמל שייכת להסתדרות, שהיא הגורם העיקרי שמחובר אידאולוגית לעמל ותמיד תיתן תמיכה נרחבת לרשת".

בביקור השתתפו גם יזמים ואנשי עסקים המלווים את בית הספר, יאיר סרוסי יו"ר תובנות בחינוך, ד"ר יוסי ורדי ממייסדי תובנות בחינוך וספי גלעזר יו"ר ועד הפעולה של ביה"ס מטעם תובנות בחינוך.

בתמונה: יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד, מנכ"ל ההסתדרות עו"ד אופיר אלקלעי, יו"ר דירקטוריון עמל אלכס מילר ומנכ"לית קבוצת הרב תחומי עמל קארן טל,עם תלמידים ממדינות חבר העמים בביה"ס עמל להייטק ואמנויות ע"ש פרס בתל אביב

בתמונה: יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד בשיחה עם התלמידים

בתמונה משמאל לימין: יו"ר הדירקטוריון אלכס מילר, מנכ"לית קבוצת הרב תחומי עמל קארן טל, יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד, יו"ר תובנות בחינוך יאיר סרוסי, ד"ר יוסי ורדי ממייסדי תובנות בחינוך, עו"ד אופיר אלקלעי מנכ"ל ההסתדרות

בתמונה משמאל לימין: ד"ר יוסי ורדי ממייסדי תובנות בחינוך, ספי גלעזר יו"ר ועד הפעולה של ביה"ס מטעם תובנות בחינוך, מקס סיון מנהל ביה"ס,יאיר סרוסי יו"ר תובנות בחינוך, קארן טל מנכ"לית קבוצת הרב תחומי עמל, ארנון בר דוד יו"ר ההסתדרות, אלכס מילר יו"ר דירקטוריון עמל, עו"ד אופיר אלקלעי מנכ"ל ההסתדרות