נועה יעיש – עמל רמת דוד

סגנית מנהל, רכזת פדגוגיה, מובילת חדשנות פדגוגית

‏נועה יעיש, משמשת כסגנית מנהל ורכזת פדגוגיה בבית הספר. מדברי המנהל, יואב ברבי: "ללא קשר לתקופה האחרונה אני רוצה לציין את נועה מההיכרות שלי אותה ב-15 השנים האחרונות. מדובר בדמות מופת, המשמשת דוגמא לכל המורים בבית הספר מכל הבחינות – מסירות, אמינות , נאמנות ואהבת הילדים ברמה הגבוהה ביותר. נועה מקדישה את זמנה ומרצה לטובת קידום תלמידי בית הספר ואין הדבר מתבטא רק בשעות העבודה הלא שגרתיות שלה בבית הספר. היא מחוברת לנערים גם בערבים, בשבתות ובחגים ומשמשת במקרים רבים כתובת לכל מצוקה". עוד מוסיף המנהל: "אני מתרגש בכל פעם מחדש שאני שומע על עשייתה הברוכה, בדרך כלל לא מפיה אלא מתלמיד/ה או מחנך הכיתה. בתקופה האחרונה, מזה כתשעה חודשים, מילאה נועה את מקומי כמנהל בית ספר כשיצאתי לחופשה כדי לטפל באשתי שנפלה למשכב. נועה עשתה זאת במסירות על הצד הטוב ביותר כשהיא גורפת משובים מעולים על עשייתה הברוכה מכל מורי בית הספר, ואני מבקש להוקיר אותה על כך מאד .
חגית רימוך, הממונה על בתי הספר הטכנולוגיים ברשת: "אוסיף על דברי מנהל ביהס ואספר – נועה מובילה בביהס את המיזם החדשני "למידה היברידית במרחבי החיים" על הצד הטוב ביותר.
lockImage_3_0_0_0
היא השתתפה בהשתלמות מטעם רשת עמל בהובלתן של רפאלה ורעות, ובעזרת הכלים הטכנולוגיים שלמדה בהנחייה והצוות הבית ספרי, הטמיעה את במיזם בביה"ס יעל הצד הטוב ביותר. בנוסף, מובילה נועה הטמעה של תרבות חדשנות פדגוגית, משתתפת בקורס מטעם משרד העבודה בהובלת ד"ר דובי וייס. את התכנים הנלמדים בקורס, מביאה נועה לחדר המורים, במטרה לחולל שינוי בקרב המורים, ולהעשיר את ארגז הכלים של המורה בכלים טכנולוגיים, שיסייעו לו בעבודתו השוטפת בכתה מול התלמידים. ראוייה לכל שבח!"

….