אביבה בודני – עמל יעד אשדוד

אביבה מהפכנית בנשמתה, הפכה את הלמידה בקרב התלמידים בביהס למעניינת, מסקרנת וחוויתית

ציון ביטון, מנהל בית הספר: "אביבה מהפכנית בנשמה וכל תחום בו היא מטפלת מקבל משמעות והתייחסות מקצועית בכל תחומי האחריות שבהם היא מטפלת במסגרת ביה״ס. מעבר להיותה מורה למקצועות המיחשוב ומחנכת, היא מובילה את הטמעת התחום הדיגיטלי בקרב התלמידים והמורים בצורה מצוינת ולא בכדי נבחרה ע"י מיקרוסופט להיות צוות מוביל גם ברשת עמל. כרכזת חינוך חברתי היא פועלת ללא לאות להנגיש את נושאי התרבות והקהילה עם קהילת ביה"ס. כרכזת טיולים פועלת להכיר את חבלי הארץ ומשמעותם. ביה"ס זכה לתעודת הצטינות לבתי"ס יוזמים ופורצי גבולות מטעם משרד העבודה. לכן אני רואה באביבה את היוזמת ומקדמת את ביה"ס לאורך זמן הפעילויות שהיא יוזמת מקבלות משמעות אחרת".

חגית רימוך, הממונה על בתי הספר הטכנולוגיים ברשת: " אביבה הובילה את מיזם "למידה היברידית במרחבי החיים" בביה"ס ומחוצה לו, יחד עם עוד שני מורים מהצוות, והשתתפה בהשתלמות שנערכה עי רשת עמל בהובלתן של רפאלה ורעות. בעזרת הכלים הטכנולוגיים שלמדה בהנחייה, העבירה לתלמידי הפרויקט את החוויה באופן מיטבי. אביבה הפכה את הלמידה בקרב התלמידים בביהס למעניינת, מסקרנת בשיתוף פעולה מלא עם הצוות והתלמידים, כה לחי!".  במצגת הבאה – סוואי לדוגמה מתוך סיור מסכם במיזם פורץ הדרך – למידה היברידית במרחבי החיים.