נחנכה סדנה חדישה של מגמת אומנות הבישול בביה"ס עמל טכנולוגי נצרת

סדנה חדישה של מגמת אומנות הבישול, נחנכה בימים אלה בטקס חגיגי שנערך בבית הספר עמל טכנולוגי נצרת, במעמד ראש עיריית נצרת עלי סלאם, מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום ומנהלת האגף להכשרה מקצועית במשרד הכלכלה אנה גלוק.

ראש העיר נצרת עלי סאלם הדגיש בדבריו את התרומה החשובה של ביה"ס לשדרוג החינוך הטכנולוגי, והבטיח שהעירייה תיתן תמיכה מלאה לביה"ס.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום אמרה: "תחום המזון צובר פופולאריות הולכת וגוברת. הוא נהיה מקצועי מאוד, מאתגר ויוקרתי. הסדנה החדישה תקנה לתלמידים את האפשרות לרכוש הסמכה מקצועית ברמה גבוהה התואמת את דרישות השוק לאיכות ולמצוינות, כדי שיוכלו להיות בעתיד שפים מובילים. היא תהווה מנוף ליזמות עסקית לתלמידים, כלי מקצועי חשוב ואמצעי לפיתוח קריירה מצליחה ומקור פרנסה מכובד בעתיד".
עו"ד דום הודתה לעיריית נצרת ולמשרד הכלכלה על שותפותם ותמיכתם, וציינה כי מרגע שנתקבלה ההחלטה, קבוצת עמל לקחה על עצמה לבצע את הפרויקט תוך זמן קצר באמצעות אגף הלוגיסטיקה של הרשת.

מנהלת האגף להכשרה מקצועית במשרד הכלכלה אנה גלוק אמרה: "מקצוע אומנות הבישול הנו יצירתי ומאפשר השתלבות בתעסוקה בקשת רחבה של אפשרויות. כולי תקווה שהמגמה החדשה תתרום באופן משמעותי לשדרוג מקצועי ולשיפור המוצר התיירותי בכלל ושל העיר נצרת בפרט". היא הוסיפה: "ההבדל בין בית ספר טוב לבין בית ספר טוב וחזק הוא התמיכה של ראש העיר בבית הספר".

מנהל בית הספר גזאל עונאללה אמר: "בניית הסדנה מהווה שדרוג משמעותי לבית הספר ולמערכת החינוך בעיר נצרת והאיזור. בית הספר מוביל תהליך של שדרוג טכנולוגי ע"י פתיחת מגמות חדשות וייחודיות בשנת הלימודים הקרובה: קונדיטאות, צילום דיגיטלי, עיצוב שיער ואיפור אומנותי". הוא הודה לכל מי שסייע בתהליך הקמת הסדנה.

בטקס חנוכת הסדנה השתתפו בין היתר, נציגי בתי מלון ומסעדות מנצרת והסביבה, מנהל מינהל לוגיסטיקה בעמל יאיר בוקעי, מהנדס הרשת חאלד בראנסי, שרה פריזרוביץ סגנית מנהלת האגף להכשרה מקצועית במשרד הכלכלה, משה כץ ממונה פיקוח מקצועי ומפקח ארצי על ענף המלונאות והאירוח, צבי הולנדר סגן ממונה פיקוח, ויסאם סואלחה מפקח ביה"ס ורבים אחרים.

עם תלמידי מגמת אומנות הבישול בסדנה החדישה. ראש עיריית נצרת עלי סלאם, מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, מנהלת האגף להכשרה מקצועית אנה גלוק ומנהל ביה"ס גזאל עונאללה

גוזרים את הסרט. מימין לשמאל: מנהלת האגף להכשרה מקצועית אנה גלוק, מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, מנהל ביה"ס גזאל עונאללה, ראש עיריית נצרת עלי סלאם

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום וראש עיריית נצרת עלי סלאם

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום נושאת דברים בטקס חנוכת הסדנה החדישה