אביתר אלוק וטלי קירשנר – הרב-תחומי עמל אמירים אופקים

אביתר: צמיחה והתפתחות הם תכלית החיים! טלי: החינוך של העתיד יתרכז בכושר ההמצאה!

שם המורה : אביתר אלוק

בוגר B.A בקולנוע ופסקול לסרטים, M.A בחינוך בעידן טכנולוגיות מידע, תעודת הוראה בתקשורת וקולנוע. עובד בביה"ס הספר הרב תחומי עמל "אמירים" באופקים בתפקידים שונים: רכז פדגוגי בחטיבה העליונה, רכז מגמת תקשורת ורדיו "אמירים", מוביל כבר בשנה שביעית את פרויקט "צעיר בספיר" שחרט על דגלו לשלב תלמידים באקדמיה בשיתוף פעולה עם תוכנית "הזנק לעתיד" והמכללה האקדמית ספיר ומטמיע חדשנות טכנולוגית ומפתח תוכן מצטיין במעבדת הדמיון האימרסיבית החדשה טוטאלי אימרסיב, שאותה חנכנו השנה. מתגורר בעיר אופקים נשוי ואב לשלושה ילדים.
דוגמה לתכנון פעילות כ"ט בנובמבר בחדר האימרסיבי מעבדת הדימיון:

דוגמה לתכנון פעילות על רצח רבין:

מוטו חינוכי – "אני מאמין שלמידה היא תהליך מתמשך לאורך כל החיים – צמיחה והתפתחות הם תכלית החיים. תפקיד צוותי החינוך וההוראה הוא לאפשר לתלמידים את הקרקע מתאימה למימוש העצמי שלהם תוך הכוונה ודאגה לחוסנם".

שם המורה: טלי קירשנר

בוגרת B.A במדעי החברה, M.A בטכנולוגיות למידה דיגיטליות ותעודת הוראה בפסיכולוגיה. עובדת בביה"ס הרב תחומי עמל "אמירים" אופקים בתפקידים שונים: רכזת פדגוגית בחטיבת הביניים, רכזת תוכניות מצוינות, מובילת קהילת השקפה בנושא "טכנו-פדגוגיה" ומטמיעת חדשנות טכנו-פדגוגית בתחומי מציאות מדומה VR, מציאות רבודה AR, ולמידה אימרסיבית (אופפת חושים). מתגוררת בעיר נתיבות, נשואה ואימא לשתי בנות.

מוטו חינוכי – "החינוך של העתיד יתרכז בכושר ההמצאה, באמונה נחרצת של רוח ההמצאה וכושר היצירה" (ה.א. אוברסטריט)

"אני מאמינה בלמידה פעילה, למידה עמוקה ומשמעותית, המשולבת בטכנולוגיה חדשנית. כזו המאפשרת ללומדים להפוך לעצמאיים תוך פיתוח מיומנויות  C4 המותאמת למאה ה-21: חשיבה ביקורתית, חשיבה יצירתית, תקשורת ועבודה שיתופית. תפקידם של מובילי החינוך הוא לאפשר תנאים מתאימים ללמידה מסוג זה תוך טיפוח אקלים מיטבי המאפשר ללומדים לשגשג".
ראו גם "קשר עין" גיליון אוגוסט 2022 – פדגוגיה חדשנית ופעילה בחדר אימרסיבי, טלי קירשנר