מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל בביקור ברב תחומי עמל זינמן דימונה: "יש לנו שותפות אסטרטגית עם עמל" – 10.3.14

מפקד חיל האוויר האלוף אמיר אשל ביקר ב- 9.3.14 בבית הספר הרב תחומי זינמן של רשת עמל בדימונה ונפגש עם 89 שוחרים של חיל האוויר הלומדים בבית הספר במגמת אלקטרוניקה. את פניו של האלוף אשל קיבלו מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, ראש עיריית דימונה בני ביטון, ראש מינהל החינוך בעיר משה נחום ומנהל בית הספר שלומי גנון.

מפקד חיל האוויר עבר בין השוחרים שערכו לכבודו מסדר קבלת פנים, שוחח עמם ודיבר על חשיבותם הרבה לעתידו של חיל האוויר. "חיל האוויר בנוי על אנשים, ובלי המערך הטכני אין לו קיום" אמר אלוף אשל.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום אמרה: "העובדה שמצאת לנכון להגיע לכאן בימים שבהם צה"ל טרוד בעניינים בטחוניים, מעידה על החשיבות הרבה שאתה מייחס לשוחרים הלומדים בביה"ס ומהווים את דור העתיד של חיל האוויר". עו"ד דום ציינה כי מחצית מהשוחרים בביה"ס הן בנות. "רשת עמל מעודדת בנות להשתלב בלימודי מדעים וטכנולוגיה באמצעות תוכנית מיוחדת שמופעלת גם כאן בבית הספר" אמרה עו"ד דום וציינה שבשנה החולפת סיים את ביה"ס המחזור הראשון של מסלול השוחרות עם 100% זכאות לבגרות. במסגרת מסלול ייחודי זה לומדים השוחרים 10 יחידות אלקטרוניקה, 5 יחידות אנגלית ו-5 יחידות פיזיקה.

מנהל ביה"ס הרב תחומי עמל זינמן דימונה שלומי גנון, הציג מצגת מפורטת של העשייה החינוכית ואת שלל הישגי בית הספר בשנים האחרונות. "בית הספר מקפיד מאוד על השתתפות במגוון פעילויות ותחרויות, שהן מחוץ ללמידה הרגילה, וגם קוצר פירות רבים" אמר גנון.

מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל התרשם מאוד מהביקור. הוא אמר: "יש לנו שותפות אסטרטגית עם רשת עמל. מי שיוצא מפה הוא אדם יותר טוב עם ארגז כלים לחיים. האחוז הגבוה של הבנות שיש פה זה דבר מדהים. אנחנו משקיעים הרבה בקליטת בנות במערך הטכני של חיל האוויר. נשים בחיל האוויר יכולות לעשות הכל. אני מלא הערכה לרשת עמל ולביה"ס. אתם עושים כאן עבודת קודש".

ראש עיריית דימונה בני ביטון דיבר על חשיבות מסלול השוחרות בבית הספר כמנוף לפיתוחה של העיר, וציין כי נעשות פעולות רבות כדי לגרום לכך שבני העיר יישארו בדימונה גם לאחר שירותם הצבאי וייבנו בה את עתידם.

קישור לסרטון ב- YouTube:

מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל, מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום והמנהל שלומי גנון בשיחה עם בנות שוחרות

מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל סוקר מסדר שוחרים בביה"ס יחד עם מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום והמנהל שלומי גנון

מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל עם מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום ומנהל ביה"ס הרב תחומי עמל זינמן שלומי גנון

תמונה קבוצתית עם שוחרי חיל האוויר הלומדים בביה"ס הרב תחומי זינמן דימונה מקבוצת עמל

במשרדי הנהלת ביה"ס: מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל, מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום והמנהל שלומי גנון

מפקד חיל האוויר אלוף אמיר אשל, מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום ומנהל ביה"ס שלומי גנון