נחנכה מעבדת מחשבים חדישה בביה"ס עמל יעד אשדוד

מעבדת מחשבים חדישה נחנכה ביום 13/11/12 בטקס חגיגי שהתקיים בביה"ס עמל יעד אשדוד.
המעבדה הוקמה על ידי קבוצת עמל, בסיוע ושיתוף פעולה עם חברת UMI ואדי מערכות.
בטקס השתתפו אישים בכירים רבים, ביניהם: מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום, הממונה האזורי של משרד התמ"ת גדעון זקן, מנהל אגף החינוך בעיריית אשדוד אריה מימון, מנכ"ל החברה אבי ארוך ואבי זינו מנכ"ל אדי מערכות.

מנהל ביה"ס עמל יעד אשדוד שמואל יונגר אומר: "המעבדה החדישה המשלבת מחשבים מתקדמים, תוכנות מתאימות ולוח אינטראקטיבי חכם, מציבה בפני התלמידים עולם של למידה חדשנית ועדכנית, ואפשרות להגיע לרמת ידע והישגים גבוהים יותר".
הוא הוסיף שבמעבדה הותקנו גם תשתיות חדישות הכוללות: ריצוף קרמי, תקרה אקוסטית ומערכת תקשורת וחשמל חדשה.

חברת UMI מסייעת כבר כמה שנים לביה"ס, ובין היתר תרמה בשנים האחרונות רכב חדיש ביותר, ציוד חדיש, חלקי מנועים ועוד. כמו כן דואגת החברה לשלב תלמידים בתעסוקה ומאפשרת להם להתנסות בעולם העבודה האמיתי.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום הודתה לחברת UMI ולאדי מערכות על תרומתם להקמת המעבדה החדישה ואמרה: "הקשר ושיתוף הפעולה עמכם הוא עמוק ואמיתי. אני חשה שהנכונות שלכם לתרום ולסייע באה מתוך אמונה פנימית שלכם בצדקת המטרה, ומתוך רגישות רבה לעתידם של הנערים. אתם עושים זאת מתוך תחושת שליחות אמיתית והכרה בחשיבות הענין".
עוד ציינה עו"ד דום: "אני מאמינה מאוד בשילוב התעשייה בתוכניות הלימוד ובחיי בית הספר, כדי לחשוף בפני התלמידים עולם תוכן מגוון ועשיר ולהכין אותם לחיים האמיתיים".

מנכ"ל UMI אבי ארוך אמר: "אנו מודים על כך שאתם נותנים לנו את הזכות להיות שותפים אתכם בעשייה מבורכת זו. אני מקווה שהתלמידים ירצו לשבת כל הזמן מול המחשב, שמהווה כיום מקור מידע חשוב ומרכזי".

בתמונות: למעלה – גוזרים את הסרט בחנוכת המעבדה החדישה (מימין לשמאל) : אבי ארוך מנכ"ל UMI, מנהל ביה"ס עמל יעד אשדוד שמואל יונגר, עו"ד רוית דום מנכ"ל קבוצת עמל, אבי זינו מנכ"ל אדי מערכות. .
למטה – (מימין לשמאל): תום לרנר שרעבי, מנהלת קשרי קהילה ב- UMI, אבי ארוך מנכ"ל UMI, עו"ד רוית דום מנכ"ל קבוצת עמל, אבי ז'ינו מנכ"ל אדי מערכות, שמואל יונגר מנהל ביה"ס, ואילת אברמוביץ מנהלת מח' יזמות גיוס משאבים וקשרי קהילה בעמל