מכונית חדישה נתרמה ע"י חברת UMI למגמת האוטוטק בביה"ס הרב תחומי פ"ת א'

מגמת האוטוטק בביה"ס הרב תחומי פ"ת א', זכתה לשדרוג משמעותי: רכב חדש מדגם שברולט ספארק, שנתרם לביה"ס ע"י חברת UMI.
בביה"ס נערך השבוע טקס קבלת הרכב החדש למגמה, בהשתתפות נציגי UMI, קבוצת עמל וביה"ס.
מנכ"ל חברת UMI אבי ארוך אמר: "ברכבים החדישים יש היום יותר מחשבים מאשר במטוסי הקרב שטסו לפני 10 שנים ובחלליות ששייטו בחלל לפני 20 עד 30 שנה. הם עתירי מערכות מתקדמות. בוגרי המגמה יוכלו לאבחן תקלות בכלי רכב מודרניים, באמצעות מכשירי מחשוב מתקדמים וציוד מתוחכם".
סמנכ"ל וראש מינהל פדגוגיה בקבוצת עמל ד"ר רונית אשכנזי ציינה כי ביה"ס הרב תחומי פ"ת א' הוא חלוץ בתחום, ובפנותה לתלמידים אמרה: "אתם הראשונים בארץ במסלול אוטוטק, תחום מעניין ומאתגר, וצריכים להיות גאים על כך". מנהלת המחלקה לגיוס משאבים, יזמות וקשרי קהילה בעמל אילת אברמוביץ הודתה לחברת UMI על הירתמותה לסייע לקדם את מגמת האוטוטק בביה"ס.

בתמונות: למעלה (מימין לשמאל): עמרי בראון מנהל תכנית טו"ב בעמל, אילת אברמוביץ מנהלת המחלקה לגיוס משאבים יזמות וקשרי קהילה בעמל, הדסה ורטמן יונס מנהלת קשרי חוץ בעמל, אבי ארוך מנכ"ל UMI, ד"ר רונית אשכנזי סמנכ"ל וראש מינהל פדגוגיה בעמל, אסתר טסה מנהלת ביה"ס הרב תחומי פ"ת א'.
למטה (מימין לשמאל): תלמידים במגמת אוטוטק, הדסה ורטמן יונס, עמרי בראון, אבי ארוך, ד"ר רונית אשכנזי, רון הוכשטיין מרכז מגמת אוטוטק בביה"ס, תום לרנר שרעבי מנהלת קשרי קהילה ב- UMI ואסתר טסה.