פרס החינוך מטעם ארגון המורים לשנת הלימודים תשע"ה הוענק לבית הספר הרב תחומי עמל שחקים נהריה

פורסם: 1/12/15

פרס החינוך מטעם ארגון המורים לשנת הלימודים תשע"ה, הוענק לבית הספר הרב תחומי עמל שחקים נהריה למצוינות ולמנהיגות חברתית, בטקס חגיגי שנערך במרכז האירועים והקונגרסים אווניו בקריית שדה התעופה בן גוריון.
הפרס הוענק למנהל ביה"ס אבי מנשס ולצוותו, על ידי יו"ר ארגון המורים העל יסודיים רן ארז, חברי ועדת הפרס בראשות חנה ספיר ונציגי משרד החינוך.

פרס החינוך הוענק לבית הספר הרב תחומי עמל שחקים נהריה על תרומתו לקהילה והקשר בין תלמידי ביה"ס לאוכלוסיית ניצולי השואה בנהריה בסיוע עמותת עמך.
בנימוקי ועדת הפרס צויין: "בית הספר מקיים דיאלוג חווייתי משותף במטרה להגיע להבנה טובה של בן הדור האחר. בית הספר מפתח ערכים כמו מצוינות ומנהיגות חברתית. בית הספר פועל להעצמת יכולות התלמיד כלומד וכמלמד מתוך חיזוק ערכי שיתוף, תרומה והתנדבות. ניצולי השואה רוכשים בעזרת התלמידים ידע טכנולוגי. הם לומדים להכיר את הרשת החברתית פייסבוק, ופותחים דף זיכרון לניצולים בפייסבוק".

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני בירכה את המנהל אבי מנשס ואת צוות בית הספר: "הענקת פרס חשוב זה מהווה אות כבוד והערכה לעשייתכם החינוכית והערכית, ומהווה מקור גאווה לכל קבוצת עמל. בית הספר בהנהגתך, מוביל בהתמדה הישגים לימודיים וערכיים משמעותיים ביותר הזוכים למלוא ההוקרה. הנכם מוכיחים שוב כי שמו של בית הספר הולך לפניו כמוביל מצוינות ומנהיגות חברתית. יישר כח על הדרך הייחודית שבה הנך מוביל את ביה"ס יחד עם צוות המורים. המשיכו בעשייתכם החינוכית והערכית הברוכה, המניבה תוצאות כה מרשימות."

מנהלת מחוז הצפון של משרד החינוך ד"ר אורנה שמחון: "הבאתם כבוד וגאווה למחוז הצפון, שבימים האחרונים מגלה בולטות רבה בהצלחות ובהישגים במדעים ברמה הארצית".

מנהל בית הספר הרב תחומי עמל שחקים נהריה אבי מנשס: "אבן יסוד לניהול בית הספר הרב תחומי עמל שחקים  נהריה למצוינות ולמנהיגות חברתית, הנה החינוך לערכים. חברה נמדדת בטיפולה בחוליה החלשה, ואנו התמקדנו בעזרה לקשישים ניצולי השואה. החיוך שזכינו לראות על פניהם של הקשישים שווה הכל. ההכרה בפעילות ביה"ס וקבלת פרס החינוך מרגשת מאוד, וזאת בזכות צוות חינוכי מקצועי הרואה בחינוך את ייעודו, וגם בזכות תלמידינו המדהימים שנרתמים לעשייה הקהילתית יומם וליל. אני גאה מאוד לעמוד בראש בית חינוך שכזה".

בתמונה: אבי מנשס מנהל ביה"ס הרב תחומי עמל שחקים נהריה, נציג מועצת התלמידים וד"ר רונית אשכנזי סמנכ"ל פדגוגיה של רשת עמל (משמאל), בעת קבלת פרס החינוך מידי יו"ר ארגון המורים רן ארז וחברי ועדת הפרס.