מרכז חדשנות גלוקלי יוקם ברב תחומי עמל ב' פתח תקווה

מרכז חדשנות יוקם ברב תחומי עמל ב' בפתח תקווה, מרכז גלוקלי שיחובר למרכז החדשנות העירוני, ובית הספר עצמו ישודרג משמעותית.

כך סוכם בפגישה שנערכה ב-20.5.21 בעיריית פתח תקווה, בהשתתפות אנשי מטה רשת הרב תחומי עמל בראשות המנכ"לית עו"ד רוית דום עיני, ראש העיר פתח תקווה רמי גרינברג, סמנכ"ל לחינוך וקהילה ומנהל מינהל החינוך בעיר רמי הופנברג, מנהלת האגף לחינוך על יסודי ירדנה חדד, מפקחת משרד החינוך רחל חסון ומנהלות בתי הספר של רב תחומי עמל בעיר סיגל רוזן ומירי ענני.

בפגישה הודגש ששני בתי הספר הרב תחומיים, א' ו-ב', תפקדו בתקופת הקרונה באופן ראוי לציון, וכי יש להם הישגים מרשימים מאוד גם בתחום הלימודי וגם בתחום המענה הרגשי לתלמידים.
רב תחומי עמל ב' מקדם למידה חדשנית, חשיבה מחוץ לקופסה, שימוש בטכנולוגיות מתקדמות, חינוך ליזמות, חיבורים עם התעשייה המתקדמת ומקיים עבודה משותפת אינטנסיבית עם אינטל.
ברב תחומי עמל א', משקיע הצוות החינוכי מעל ומעבר במתן יחס אישי לכל תלמיד תוך ראיית צרכי התלמידים ודאגה לכל פרט ופרט. בפגישה הוחלט להקים בבית הספר חדר כושר חדיש לרווחת התלמידים.

"אני גאה במנהלות בתי הספר המצוינות שלנו סיגל רוזן ומירי ענני, ושמחה על שיתוף הפעולה המוצלח מאוד עם עיריית פתח תקווה ומשרד החינוך" אמרה מנכ"לית רשת הרב תחומי עמל עו"ד רוית דום עיני בתום הפגישה.